Retourneren

Retourneren

Wanneer een artikel niet geheel naar wens is, niet de juiste maat of kleur heeft, wilt u dit artikel wellicht retourneren of ruilen. Dit kunt u doen door de te retourneren artikel(en) naar ons terug te sturen en daarbij onderstaande RETOUR AANVRAAG in te vullen en mee te sturen.

  • U kunt de bestelde artikelen retourneren, mits ongedragen (uitgezonderd passen), wanneer mogelijk in de originele verpakking, in verkoopbare staat, zonder gebruiksporen en met eventueel aangehecht kaartje, binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Zie de uitgebreide omschrijving in onze voorwaarden. De kosten en het verzendrisico van de retourzending zijn voor uw rekening.

  • U kunt dit via een eigen gekozen verzendwijze doen via bv. het postkantoor of bv. via een pakketverzender .

  • Na ontvangst van uw retourzending krijgt u binnen enkele dagen het restitutiebedrag op uw rekening gestort via iDEAL  of via bankoverschrijving.

Hieronder vindt u de RETOUR AANVRAAG en informatie. U kunt dit schema selecteren met uw linker muisknop en afdrukken met uw printer. Deze print doet u dan in het te retourneren pakket, zodat wij kunnen zien dat het een retour is die van u afkomstig is.

RETOUR AANVRAAG

Ordernummer

 

Reden Retour

 

 

Naam Klant

 

Adres + Woonplaats

 

E-mail adres

 

Telefoonnummer

 

Bankrekeningnummer + te naamstelling

 

RETOUR ADRES:

Behzad's Import

Heemstede 176

1187MG Amstelveen

Nederland

Invullen RETOUR AANVRAAG
U dient dit schema geheel in te vullen en mee te sturen met de te retourneren artikelen. Als u geen printer heeft mag u de benodigde gegevens ook op een briefje schrijven en dat bijsluiten.
 

Aanvullende Voorwaarden retourneren

Bij het retourneren van de artikelen retourneert u ook het eventueel ontvangen gratis artikel.
Wanneer het gratis ontvangen artikel niet meegezonden wordt brengen we het artikel bedrag van het gratis artikel in mindering op het restitutiebedrag. Zie overige voorwaarden, Algemene voorwaarden.Vragen?

Stuurt u dan een mail aan info@babyhaarbandjes.nl

© 2010 - 2023 Baby haarbandjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel